Rattenjager De Heen
De snelle oplossing voor uw rattenplaag


Welkom bij Rattenjager De Heen
De snelle, effectieve en humane manier voor het oplossen van uw rattenplaag, door middel van het gebruik van persdrukgeweer en nachtkijker.

Onze Service

Mijn naam is Steven Pap, in het dagelijks leven ben ik werkzaam in de acute zorgverlening en woonachtig in De heen, Noord-Brabant.

Noord-Brabant  Zeeland Goeree-Overflakkee en de Hoekse Waard  kennen talloze agrarische bedrijven, denk aan maneges, melkveebedrijven, veebedrijven, bedekte teelt, open teelt, en glastuinbouw, maar ook particulieren met bijvoorbeeld stallen of kippen aan huis.

Deze bedrijven en particulieren kampen tegenwoordig vaak met enorme en onhoudbare rattenplagen omdat vanaf 1 januari 2023 het gebruik en de verkoop van ratten en muizengif aan banden is gelegd.

Een begrijpelijke keuze, maar dit betekend dat rattenbestrijding noodzakelijk word om deze plagen in bedwang te houden, afschieten word dan cruciaal om de rattenplaag op te lossen. 

Rattenplaag oplossen?
Neem  contact met mij op.


 Ziekte van Weil

 Ratten kunnen dragers zijn van ziektes.

 Voor mens en dier is vooral de ziekte van Weil (leptospirose) een risico, deze ziekte is overdraagbaar als mens of dier:

  •  contact heeft met levende of dode ratten
  • contact heeft met de urine van ratten
  • contact heeft met besmet water

 De bacterie kan via wondjes op de huid het lichaam binnenkomen, heel soms gebeurt dit ook via de ogen, neus of mond. 

 

 Loden Kogels 

Loden kogels kunnen vergiftiging veroorzaken bij roofdieren zoals uilen, wezels en vogels, daarom gebruik ik geen loden kogels. 

Roofdieren hebben we heel hard nodig bij het in bedwang houden van het aantal ratten en muizen, zij dragen bij aan het natuurlijke evenwicht en het voorkomen van nieuwe rattenplagen.

Bent u klant? laat uw ervaring achter in ons gastenboekje. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram