Rattenjager De Heen
De snelle oplossing voor uw rattenplaag

Hoe werken wij?

Voorafgaand ga ik op onderzoek uit op het erf of terrein van mijn klant om de ernst van de situatie te kunnen inschatten, hierna zal ik de huidige situatie met mijn klant overleggen en zo nodig direct van start gaan met het persdrukgeweer, ik werk dan uitsluitend op privé terreinen.

Ik ga te werk met de "FX Wildcat MKIII compact", zoals de naam dat al zegt een compact en door de gemonteerde geluidsdemper een fluisterstil persluchtgeweer met een kaliber van 5.5mm, dit in combinatie de Pard DS35 gemonteerde richtkijker maakt het een zeer krachtig en uiterst precies instrument om mijn werk goed en vooral veilig te kunnen uitvoeren.

In het verlengde van een kogelbaan bevind zich het  zogenaamde "uitschot",  dit is de plek waar een kogel zijn doel weer verlaat, door het gebruik van een 5.5mm perslucht geweer met gereguleerde druk is de kans op het uitschot zeer klein en is het risico op bevuiling van een rondslingerende kogel of materiele schade door het uitschot in bijvoorbeeld stallen of schuren verwaarloosbaar.

De kogels waar ik gebruik van maak zijn loodvrij en zijn zo ontworpen dat de kans op ricochet zo klein mogelijk is, ricochet komt voor wanneer een kogel of kogelfragment door een object wordt afgebogen in een andere richting in plaats van dat het zijn doel doordringt en ingebed raakt in dat object.

Aan het einde van een avond of tussendoor verzamel ik alle afgeschoten ratten en leg deze op een afgesproken plek neer, de ratten mogen in een stevige zak die ik gratis aanlever in de grijze bak, eventueel kan ik de ratten laten afvoeren maar dit gaat altijd in overleg, er zullen dus nooit afgeschoten ratten op uw erf blijven liggen die bij andere dieren ziektes zouden kunnen overdragen met alle gevolgen van dien.

In het belang van de klant vind ik het uiterst belangrijk om discreet te werk te gaan, om die reden werk ik altijd alleen en met respect voor de omgeving, daarnaast draag ik geen reclame op mijn kleding of auto, In sommige situaties kunnen na verloop van tijd nieuwe ratten te zien zijn op uw erf, preventie is daarom net zo belangrijk als bestrijding. Mocht u ondanks preventieve maatregelen toch veel nieuwe ratten op uw erf zien, wees er dan op tijd bij en neem snel contact op voordat enkele ratten opnieuw een rattenplaag vormen.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram